Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Kontakt

Na Kontaktoni per info/ankesa


 • Adresa

  Rruga e Kavajes , perbri Kishes Katolike


 • Tel/Fax:

  00355 4 22 73 405

  Cel:

  00355 67 40 76 678

  00355 67 20 24 122


 • Email per info / ankesa

  info@lolitours.com

Keni nevoje per ndihme?

Per momentin nuk jemi ne linje. Ju mund te dergoni e-mail dhe ne do t'ju pergjigjemi sa me shpejt.

Si mund tju ndihmojme?

Shtyp ENTER per te hyre ne chat