JAMAICA / Atraksionet kryesore

JAMAICA / Atraksionet kryesore   Një ndër ishujt më të bukur në Karaibe, është ishulli i Xhamajkës Në Xhamajka, do të gjeni plazhe me rërë të bardhë, ushqim fantastik, ujra të kristaltë duke e bërë këtë ishull, një parajsë të vërtetë tropikale   Negril Beach Në bregun perëndimor të Xhamajkës ndodhet Plazhi Negril. Seven Mile […]

CUBA / Pyje tropikal + Plazhe perrallore

CUBA / Pyje tropikal + Plazhe përrallore   CUBA nuk ka vetëm plazhe dhe histori. Cuba shquhet dhe për pyjet tropikale të shtrirë në gjithë ishullin. Kuba, edhe pse e vogël, i ofron të huajit një ishull që është një botë tjetër, një botë që duket e ankoruar në të kaluarën, ku asgjë nuk është […]

Cuba / Plazhet me te bukur

Ishulli i Kubës ka një peizazh të panjohur për një pjesë të madhe të publikut ndërkombëtar. Me gjatësi 1000 km dhe 200 km të gjerë në shumicën e tij, turizmi , për shumë vite, ka qënë i përqendruar në vizitat në Havana dhe e njëjta ka ndodhur dhe me Varaderon dhe turizmin bregdetar. Afërsia e […]

Guide e Pergjithshme per Pushime ne Varadero / Havana

Guide e Pergjithshme per Pushime ne Varadero / Havana   Havana Guide Havana eshte shpallur Qytet i Trashegimise Kulturore Boterore qe ne dhjetor 1982. Havana e Vjeter eshte nje nder 15 minibashkite e Provinces Havana. Havana e Vjeter ka nje siperfaqe prej 2,2km. e ndare ne 2 distrikte : Qyteti i Vjeter me Mure dhe […]