Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

ZAKYNTHOS 🇬🇷 16 Korrik⛱ Contessina Hotel 4* ✅ Çmimi 335eurℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,3

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
Zakynthos
ZAKYNTHOS 🇬🇷 16 Korrik
Contessina Hotel 4*
Çmimi 335eur
ℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,3
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
 
Përfshihet 1 Person:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi Mëngjes + Darkë
🌴 Superior Room
 
🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.19 Qershor
 
ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
 
SHËNIM për të kuptuar diferencën 🧐:
– Çmimi 798eur / 2 Rritur Booking Online
– Çmimi 670eur / 2 Rritur Loli Tours
Zgjedhjen e bëni vetë 😉😂😉
 
Link: https://www.booking.com/hotel/gr/contessina.en-gb.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsoXEIKY29udGVzc2luYUgzWANoBogBAZgBCbgBBsgBDNgBA-gBAYgCAagCA7gC_9Kz9wXAAgHSAiRlYWQ1ODkwZi1iNTg4LTQyYjYtOWQxOC01YzU4MDNiYjEwODHYAgTgAgE;sid=1fd4935a1af8688e6983169ad4b71f78;dist=0&group_adults=2&group_children=0&keep_landing=1&no_rooms=1&sb_price_type=total&type=total&
 
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of ZAKYNTHOS 🇬🇷 16 Korrik⛱ Contessina Hotel 4* ✅ Çmimi 335eurℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,3

Amenities of ZAKYNTHOS 🇬🇷 16 Korrik⛱ Contessina Hotel 4* ✅ Çmimi 335eurℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,3

Shkruani regullat

ZAKYNTHOS 🇬🇷 16 Korrik⛱ Contessina Hotel 4* ✅ Çmimi 335eurℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,3 Zakynthos, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo