Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Viti i Ri 2022 në Selanik me 4* / 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar / Capsis Hotel Thessaloniki 4*

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
Greqi
Viti i Ri 2022 në Selanik 🎅
👉 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar
🎉 Darka Gala 31 Dhjetor e përfshirë
📍 Capsis Hotel Thessaloniki 4* afër Qëndrës
.
📌 Përfshihet 1 Person:
🎯 Fjetje 2 Netë / 3 Ditë
🎯 2 Mëngjese + 2 Darka në Hotel
🎯 Gala Dinner 31 Dhjetor si më poshtë
🎯 Dinner set menu of 5 courses
🎯 Welcome Champagne
🎯 Live Music
🎯 Pije freskuese dhe alkolike pa limit
.
📌 Nuk përfshihet:
👉 Taksa turistit
.
♦️ Vlefshmëria MOMENTALE / 29 Tetor 2021
♦️ Disponibilitet i limituar
♦️ Transporti individual
.
.

Policies of Viti i Ri 2022 në Selanik me 4* / 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar / Capsis Hotel Thessaloniki 4*

Amenities of Viti i Ri 2022 në Selanik me 4* / 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar / Capsis Hotel Thessaloniki 4*

Official website of Viti i Ri 2022 në Selanik me 4* / 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar / Capsis Hotel Thessaloniki 4*

Shkruani regullat

Viti i Ri 2022 në Selanik me 4* / 130€ / 30 Dhjetor – 1 Janar / Capsis Hotel Thessaloniki 4* Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo