Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Theoxenia Hotel 4*✅ 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
Halkidiki

##HALKIDIKI 🇬🇷 Çmimet më të lira se çdo agjensi. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉 Oferte Dite 👈
Theoxenia Hotel 4*
 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )
 215€ / 6 Ditë / All inclusive

Përfshihet personi:
🌴 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Periudha 1 – 6 Qershor
🌴 Akomodimi: Room Double Mountain View

Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

🔰 Vlefshmëria e Ofertës SOT
🔰 Publikim dt.18 Shkurt

Hotel website: https://www.theoxenia-beach-hotel.com/

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora  1-rë. Mos e harroni këtë fakt 😉

Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com

Policies of Theoxenia Hotel 4*✅ 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Amenities of Theoxenia Hotel 4*✅ 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Official website of Theoxenia Hotel 4*✅ 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Shkruani regullat

Theoxenia Hotel 4*✅ 179€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke ) Halkidiki, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo