Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Singapor + Phuket 🏝️ 1750€ Akomodim ne Marina Bay Sands Singapor 5* LUX🔰Nisje nga Tirana 16 – 26 Janar

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
Thailand
Singapor + Phuket 🏝️ 1750€
Akomodim ne Marina Bay Sands Singapor 5* LUX
🔰Nisje nga Tirana 16 – 26 Janar
🔰1750€ / 9 Netë / Avion + Hotel + Transfertat
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🎯Biletat e avionit nga Tirana
🎯Akomodimi 1 Natë / Marina Bay Sands Singapor 5* LUX
🎯Akomodimi 6 Netë / Swissotel Resort Patong Beach 5*
🎯Akomodimi 2 Netë / Amara Singapore 5*
🎯Ushqimi Mëngjes
🎯Transfertat vajtje – ardhje në Phuket dhe Singapor
 
🔰 Vlefshmëria e Ofertës është MOMENTALE
🔰 Publikim dt.14 Nëntor. Disponibiliteti shumë i limituar
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355 672024122
📬 Mesazh Facebook / Instagram “Loli.tours” ose “Loli Travel”
🌐 www.lolitours.com 📧 info@lolitours.com

Policies of Singapor + Phuket 🏝️ 1750€ Akomodim ne Marina Bay Sands Singapor 5* LUX🔰Nisje nga Tirana 16 – 26 Janar

Amenities of Singapor + Phuket 🏝️ 1750€ Akomodim ne Marina Bay Sands Singapor 5* LUX🔰Nisje nga Tirana 16 – 26 Janar

Shkruani regullat

Singapor + Phuket 🏝️ 1750€ Akomodim ne Marina Bay Sands Singapor 5* LUX🔰Nisje nga Tirana 16 – 26 Janar Thailand

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo