Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Singapor + Phuket 🏝️ 1299€🔰Nisje nga Tirana 13 – 22 Janar🔰1299€ / Avion + Hotel 5* + Transfertat

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Thailand

Singapor + Phuket 🏝️ 1299€
🔰Nisje nga Tirana 13 – 22 Janar
🔰1299€ / Avion + Hotel 5* + Transfertat

Përfshihet në çmim 1 person :
🎯Biletat e avionit nga Tirana / 1 Tranzit / TURKISH
🎯Phuket 5 Netë / Andaman Embrace Patong Resort 5*
🎯Singapor 3 Netë / Amara Singapore 5*
🎯Ushqimi Mëngjes
🎯Transfertat në Phuket dhe Singapor

🔰 Vlefshmëria e Ofertës është MOMENTALE
🔰 Publikim dt.17 Dhjetor. Disponibiliteti shumë i limituar

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of Singapor + Phuket 🏝️ 1299€🔰Nisje nga Tirana 13 – 22 Janar🔰1299€ / Avion + Hotel 5* + Transfertat

Amenities of Singapor + Phuket 🏝️ 1299€🔰Nisje nga Tirana 13 – 22 Janar🔰1299€ / Avion + Hotel 5* + Transfertat

Shkruani regullat

Singapor + Phuket 🏝️ 1299€🔰Nisje nga Tirana 13 – 22 Janar🔰1299€ / Avion + Hotel 5* + Transfertat Thailand

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo