Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 565€ / ALL Inclusive / Shën Valentini 9 – 18 Shkurt / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Egjipt
Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 565€ / ALL Inclusive
Shën Valentini 9 – 18 Shkurt / Avion + Hotel 5* + Transfertë
🌴 565€ 👉 Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5*
🌴 610€ 👉 Regency Plaza Aqua Park 5*
🌴 645€ 👉 Parrotel Beach Resort 5*
🌴 670€ 👉 Barcelo Tiran Sharm 5*
🌴 700€ 👉 Charmillion Club Resort 5*
🌴 799€ 👉 Jaz Mirabel Beach Resort 5*
🌴 925€ 👉 Renaissance Golden View Beach 5*
🌴 970€ 👉 Rixos Sharm El Sheikh 5*
 
Përfshihet në çmim për 1 person :
🎯Biletat nga Tirana 9 – 18 Shkurt / bagazh 20 kg
🎯Sharm el Sheikh 7 netë
🎯ALL Inclusive në Sharm El Sheikh
🎯Stamboll 2 netë / 4* Me mëngjes
🎯Transferta në Sharm El Sheikh
 
🔰 Vlefshmëria e Ofertës është MOMENTALE
🔰 Publikim dt.26 Dhjetor. Disponibiliteti shumë i limituar
 
Për data të tjera dhe resorte disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/?hl=en
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 565€ / ALL Inclusive / Shën Valentini 9 – 18 Shkurt / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Amenities of Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 565€ / ALL Inclusive / Shën Valentini 9 – 18 Shkurt / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Shkruani regullat

Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 565€ / ALL Inclusive / Shën Valentini 9 – 18 Shkurt / Avion + Hotel 5* + Transfertë Egjipt

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo