Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 499€ / ALL Inclusive1 – 9 Dhjetor / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Egjipt

Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 499€ / ALL Inclusive
1 – 9 Dhjetor / Avion + Hotel 5* + Transfertë
🌴 499€ 👉 Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5*
🌴 540€ 👉 Regency Plaza Aqua Park 5*
🌴 595€ 👉 Parrotel Beach Resort 5*
🌴 640€ 👉 Charmillion Club Resort 5*
🌴 700€ 👉 Jaz Mirabel Beach Resort 5*
🌴 750€ 👉 Nubian Village 5*
🌴 880€ 👉 Rixos Sharm El Sheikh 5*
🌴 980€ 👉 Rixos Seagate Sharm 5*

Përfshihet në çmim për 1 person :
🎯Biletat avionit nga Tirana 1 Dhjetor / PEGASUS
🎯Akomodimi 7 netë në Sharm El Sheikh
🎯Ushqimi ALL Inclusive në Sharm El Sheikh
🎯Akomodimi 1 natë në Stamboll / 4* Me mëngjes
🎯Transferta vajtje – ardhje në Sharm El Sheikh

🔰 Vlefshmëria e Ofertës është MOMENTALE
🔰 Publikim dt.16 Nëntor. Disponibiliteti shumë i limituar

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎️
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook / Instagram “Loli.tours”
🌐 www.lolitours.com 📧info@lolitours.com

Policies of Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 499€ / ALL Inclusive1 – 9 Dhjetor / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Amenities of Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 499€ / ALL Inclusive1 – 9 Dhjetor / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Shkruani regullat

Sharm El Sheikh + Stamboll 🏝️ 499€ / ALL Inclusive1 – 9 Dhjetor / Avion + Hotel 5* + Transfertë Egjipt

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo