Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive / 15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Egjipt

Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive
15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë
Çmimet më të lira se çdo agjensi. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
🌴 489€ 👉 Aurora Oriental Resort 5*
🌴 609€ 👉 Royal Albatros Moderna 5*
🌴 629€ 👉 Barcelo Tiran Sharm 5*
🌴 635€ 👉 Coral Sea Holiday 5*
🌴 639€ 👉 Charmillion Club Resort 5*
🌴 669€ 👉 Albatros Aquapark Sharm 5*
🌴 760€ 👉 Jaz Mirabel Beach Resort 5*

Përfshihet 1 person :
🎯Avioni nga Tirana / 8kg bagazh
🎯Akomodimi 7 netë
🎯Ushqimi ALL Inclusive
🎯Transferta në Sharm El Sheikh

🔰 Vlefshmëria e Ofertës është SOT
🔰 Publikim dt.10 Shkurt. Disponibiliteti shumë i limituar

Për data të tjera dhe resorte disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive / 15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Amenities of Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive / 15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Official website of Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive / 15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë

Shkruani regullat

Sharm El Sheikh 🏝️ 489€ / ALL Inclusive / 15 Prill / 7 Netë / Avion + Hotel 5* + Transfertë Egjipt

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo