Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Porto Rio Hotel & Casino 4* / 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
PATRA 🇬🇷 Çmimi më i lirë se çdo agjensi. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive
Porto Rio Hotel & Casino 4*
185€ / 6 Ditë
 
Përfshihet personi:
🌴 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Periudha 1 – 6 Qershor
🌴 Ushqimi ALL Inclusive
🌴 Dhoma Standard Garden View
🌴 Falas vetëm 1 Fëmijë deri 11 Vjeç
 
Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
 
🔰 Vlefshmëria e Ofertës SOT
🔰 Publikim dt.19 Shkurt
 
Hotel website: https://www.portoriohotel.gr/en/
 
Cmimi ne faqet online si Booking, është 205€ / Vetëm me Mëngjes. Dallimin e bëni vetë nëse doni të kurseni 🤔
 
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë. Mos e harroni këtë fakt 😉
 
Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com

Policies of Porto Rio Hotel & Casino 4* / 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive

Amenities of Porto Rio Hotel & Casino 4* / 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive

Official website of Porto Rio Hotel & Casino 4* / 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive

Shkruani regullat

Porto Rio Hotel & Casino 4* / 185€ / 6 Ditë / ALL Inclusive Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo