Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive⛱ Porto Rio Hotel & Casino 4*

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Greqi

PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive
 Porto Rio Hotel & Casino 4*
Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉

Përfshihet personi:
🌴 4 Netë / 5 Ditë
🌴 Periudha 7 – 11 Qershor
🌴 Ushqimi ALL Inclusive
🌴 Dhoma Standard Garden View
🌴 Falas vetëm 1 Fëmijë deri 11 Vjeç

Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

🔰 Vlefshmëria e Ofertës SOT
🔰 Publikim dt.10 Mars

Hotel website: https://www.portoriohotel.gr/en/

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️
LOLI TOURS dora  1-rë. Mos e harroni këtë fakt 😉

Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com

Policies of PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive⛱ Porto Rio Hotel & Casino 4*

Amenities of PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive⛱ Porto Rio Hotel & Casino 4*

Official website of PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive⛱ Porto Rio Hotel & Casino 4*

Shkruani regullat

PATRA 🇬🇷 165€ / 6 Ditë / ALL Inclusive⛱ Porto Rio Hotel & Casino 4* Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo