Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive⛱ Airotel Achaia Beach 4*✅ Çmimi 259eur

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi

PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive
 Airotel Achaia Beach 4*
 Çmimi 259eur / ALL In
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉

Përfshihet 1 Person:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Pushime 15 Korrik – 31 Gusht
🌴 Ushqimi ALL Inclusive

🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.19 Qershor

ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

Website: https://www.airotel.gr/en/Achaia-Beach-792.htm

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora  1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive⛱ Airotel Achaia Beach 4*✅ Çmimi 259eur

Amenities of PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive⛱ Airotel Achaia Beach 4*✅ Çmimi 259eur

Official website of PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive⛱ Airotel Achaia Beach 4*✅ Çmimi 259eur

Shkruani regullat

PATRA 🇬🇷 15 Korrik – 31 Gusht ALL Inclusive⛱ Airotel Achaia Beach 4*✅ Çmimi 259eur Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo