Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives

#MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️
2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive
🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu
🔰 2160eu / ALL Inclusive

Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.28 Janar nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Double beach front
🐠 Ushqimi ALL Inlclusive

🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort 443USD / Seaplane dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.18 Nëntor. Disponibiliteti limituar

Resort website : https://cococollection.com/en/palm_dk

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook / Instagram “Loli.tours” ose “Loli Travel”
🌐 www.lolitours.com 📧 info@lolitours.com

Policies of #MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu

Amenities of #MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu

Official website of #MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 28 janar 7 ditë ❤️2160eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴 Coco Palm Dhuni Kolhu Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo