Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️1080eu Avion + Akomodim

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️
1080eu Avion + Akomodim
🌴 Holiday Island Resort & Spa
🔰 1080eu / Half Board
🔰 1350eu / ALL Inclusive
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat nga Tirana
🐠 6 netë / 7 ditë / Bungalow Beach
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 280USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.29 Janar. Disponibiliteti limituar
 
Resort website :https://www.villahotels.com/en/resort/holiday-island
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️1080eu Avion + Akomodim

Amenities of MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️1080eu Avion + Akomodim

Official website of MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️1080eu Avion + Akomodim

Shkruani regullat

MALDIVES🏝 24 Shtator – 1 Tetor ❤️1080eu Avion + Akomodim Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo