Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / ROYAL Island Resort & Spa / 1190eu Avion + Akomodim

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives

#MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik ❤️
Boll me destinacionet e përvitshme, ndryshoni 😉
1190eu Avion + Akomodim
🌴 ROYAL Island Resort & Spa
🔰 1190eu / Half Board
🔰 1480eu / ALL Inclusive

Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Bileta avionit nga Tirana / 1 Tranzit
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Villa Garden View

🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 280USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.23 Janar. Disponibiliteti limituar

Resort website :https://www.villahotels.com/en/resort/royal-island

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / ROYAL Island Resort & Spa / 1190eu Avion + Akomodim

Amenities of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / ROYAL Island Resort & Spa / 1190eu Avion + Akomodim

Official website of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / ROYAL Island Resort & Spa / 1190eu Avion + Akomodim

Shkruani regullat

MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / ROYAL Island Resort & Spa / 1190eu Avion + Akomodim Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo