Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / Cocoon Maldives / 1890eu / Half Board

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik ❤️
Boll me destinacionet e përvitshme, ndryshoni 😉
1890eu Avion + Akomodim
🌴 Cocoon Maldives
🔰 1890eu / Half Board
🔰 2500eu / ALL Inclusive
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Bileta avionit nga Tirana / 1 Tranzit
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Villa Beach
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 420USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.23 Janar. Disponibiliteti limituar
 
Resort website : https://www.cocoonmaldives.com/
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / Cocoon Maldives / 1890eu / Half Board

Amenities of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / Cocoon Maldives / 1890eu / Half Board

Official website of MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / Cocoon Maldives / 1890eu / Half Board

Shkruani regullat

MALDIVES🏝 20 – 27 Korrik / Cocoon Maldives / 1890eu / Half Board Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo