Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️1470eu Avion + Akomodim🌴 Kihaad Maldives

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️
1470eu Avion + Akomodim
🌴 Kihaad Maldives
🔰 1470eu / Half Board
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.19 Mars nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Villa Beach
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 399USD / Domestic flight dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.26 Dhjetor. Disponibiliteti limituar
 
Resort website: https://kihaamaldives.com/
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/?hl=en
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of #MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️1470eu Avion + Akomodim🌴 Kihaad Maldives

Amenities of #MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️1470eu Avion + Akomodim🌴 Kihaad Maldives

Official website of #MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️1470eu Avion + Akomodim🌴 Kihaad Maldives

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 19 – 26 Mars ❤️1470eu Avion + Akomodim🌴 Kihaad Maldives Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo