Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives

#MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️
1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive
🌴RIU Atoll Maldives
🔰 1330eu / ALL Inclusive

Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.17 Shtator nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Double Standard

🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 365USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës deri në 3 Shtator
🔰 Publikim dt.3 Shtator. Disponibiliteti momental

Resort website : https://www.riu.com/…/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-atoll/

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / 0672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Amenities of #MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Official website of #MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 17-24 Shtator ❤️1330eu Avion + Akomodim ALL Inclusive Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo