Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️
1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive
🌴 Royal Island Resort & Spa
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Garden Villa
🐠 Ushqimi ALL Inclusive
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 275USD / Domestic flight dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.23 Dhjetor. Disponibiliteti limituar
 
Resort website: https://www.villahotels.com/en/resort/royal-island
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Amenities of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Official website of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1730eu Avion + Akomodim ALL Inclusive Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo