Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1630eu / Avion + Akomodim🌴 SUN Island Resort & Sp

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives

#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️
1630eu Avion + Akomodim
🌴 SUN Island Resort & Spa
🔰 1630eu / Half Board
🔰 2080eu / ALL Inclusive

Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.15 Janar nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Bungalow Beach

🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera USD / Seaplane dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.19 Dhjetor. Disponibiliteti limituar

Resort website:https://www.villahotels.com/en/resort/sun-island

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1630eu / Avion + Akomodim🌴 SUN Island Resort & Sp

Amenities of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1630eu / Avion + Akomodim🌴 SUN Island Resort & Sp

Official website of #MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1630eu / Avion + Akomodim🌴 SUN Island Resort & Sp

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 15 – 22 Janar ❤️1630eu / Avion + Akomodim🌴 SUN Island Resort & Sp Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo