Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️1480eu Avion + Akomodim 🌴 The Barefoot Eco Hotel

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️
1480eu Avion + Akomodim
🌴 The Barefoot Eco Hotel
🔰 1480eu / Half Board
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.11 Janar nga Tirana
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Double beach front
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 340USD / Domstic flight dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.2 Dhjetor. Disponibiliteti limituar
 
Resort website :https://thebarefoot.com/
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
Loli Tours. Loli Travel #LoliTours #LoliTravel

Policies of #MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️1480eu Avion + Akomodim 🌴 The Barefoot Eco Hotel

Amenities of #MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️1480eu Avion + Akomodim 🌴 The Barefoot Eco Hotel

Official website of #MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️1480eu Avion + Akomodim 🌴 The Barefoot Eco Hotel

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 11-18 Janar ❤️1480eu Avion + Akomodim 🌴 The Barefoot Eco Hotel Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo