Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️1530eu Avion + Akomodim 🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️
1530eu Avion + Akomodim
🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019
🔰 1530eu / ALL Inclusive
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.11 Dhjetor nga Tirana / 1 Tranzit
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Double Standard
🐠 Ushqimi ALL Inlclusive
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës MOMENTALE
🔰 Publikuar dt.25 Nëntor. Disponibiliteti limituar
 
Resort website : https://www.riu.com/en/hotel/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-atoll/
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
Loli Tours. Loli Travel #LoliTours #LoliTravel

Policies of #MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️1530eu Avion + Akomodim 🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019

Amenities of #MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️1530eu Avion + Akomodim 🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019

Official website of #MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️1530eu Avion + Akomodim 🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️1530eu Avion + Akomodim 🌴 RIU Atoll Maldives / New Opening 2019 Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo