Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴RIU Palace Maldivas

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️
1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive
🌴RIU Palace Maldivas
🔰 1399eu / ALL Inclusive
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.11 Dhjetor nga Tirana / 1 Tranzit
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Junior Suite Sea View
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 365USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës deri në 7 Shtator
🔰 Publikim dt.6 Shtator. Disponibiliteti momental
 
Resort website : https://www.riu.com/en/hotel/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-palace-maldivas/
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / 0672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴RIU Palace Maldivas

Amenities of #MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴RIU Palace Maldivas

Official website of #MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴RIU Palace Maldivas

Shkruani regullat

#MALDIVES🏝 11 – 18 Dhjetor ❤️1399eu Avion + Akomodim ALL Inclusive🌴RIU Palace Maldivas Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo