Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

KUBA 🇨🇺 3 Destinacione 1 Udhëtim 11 Ditë

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Cuba
KUBA 🇨🇺 3 Destinacione 1 Udhëtim 11 Ditë 😉
Varadero 5* + Havana 5* + Cayo Santa Maria 5*
1599€ / 14 – 24 Korrik 2021/ Paketë ALL Inclusive
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat
📌 Përfshihet 1 person :
🎯 Avioni nga Tirana
🎯 Hotel 5* Varadero 3 netë
🎯 Hotel 5* Cayo Santa Maria 4 netë
🎯 Hotel 5* Havana Nacional de Cuba 2 netë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero dhe Cayo Santa Maria
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana
🎯 Transfertat në Havana / Varadero / Cayo Santa Maria
🎯 Vizat Kubaneze
🎯 Sigurimi Shëndetit Udhëtim
🔰 Vlefshmëria MOMENTALE
🔰 Publikim dt.26 Mars 2021
——————————————————
Loli Tours. / Agjensi specializuar për Kubën🥇🏆

Policies of KUBA 🇨🇺 3 Destinacione 1 Udhëtim 11 Ditë

Amenities of KUBA 🇨🇺 3 Destinacione 1 Udhëtim 11 Ditë

Shkruani regullat

KUBA 🇨🇺 3 Destinacione 1 Udhëtim 11 Ditë Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo