Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#KUBA 🇨🇺 #Varadero + #Havana1399€ / 10 Netë / 12 Ditë. Nisje 23 Shtator

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5 star
Cuba

#KUBA 🇨🇺 #Varadero + #Havana
1399€ / 10 Netë / 12 Ditë. Nisje 23 Shtator. Paketat tona janë pa kosto të fshehura si parimi: Shto ujë dhe shto miell 😂😉
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat / Paketë ALL Inclusive

🌴 1399€ 👉 Grand Memories 5*
🌴 1470€ 👉 Iberostar Bella Vista Varadero 5*
🌴 1540€ 👉 Melia Varadero 5*

Përfshihet në çmim për person :
🎯 Biletat e avionit me nisje nga Tirana dt.23 Shtator
🎯 Akomodimi në Varadero 8 netë / 9 ditë
🎯 Akomodimi Havana Nacional de Cuba 5* /2 netë/3 Ditë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana
🎯 Transferta vajtje – ardhje në Havana dhe Varadero
🎯 Vizat turistike Kubaneze , aplikimi dhe pajisja me to
🎯 Sigurimi Shëndetit në Udhëtim

🔰Vlefshmëria e cmimeve dt.7 Shtator
🔰Publikim dt.6 Shtator
🔰Momentalisht 2 vende disponibël

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355 672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #KUBA 🇨🇺 #Varadero + #Havana1399€ / 10 Netë / 12 Ditë. Nisje 23 Shtator

Amenities of #KUBA 🇨🇺 #Varadero + #Havana1399€ / 10 Netë / 12 Ditë. Nisje 23 Shtator

Shkruani regullat

#KUBA 🇨🇺 #Varadero + #Havana1399€ / 10 Netë / 12 Ditë. Nisje 23 Shtator Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo