Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

KUBA 🇨🇺 Varadero 5* + Havana 5* / 1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Cuba

#KUBA 🇨🇺 #Varadero 5* + #Havana 5*
1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat / Paketë ALL Inclusive
Loli Tours / Agjensia Lider për Kubën 🥇🏆

Paketat tona janë pa kosto te fshehura si agjensitë e tjera me parimin: Shto ujë dhe shto miell ….😂😉

🌴 1099€ 👉 Grand Memories 5*
🌴 1130€ 👉 Ocean Vista Azul 5*
🌴 1230€ 👉 Iberostar Bella Vista Varadero 5*
🌴 1260€ 👉 Melia Varadero 5*
🌴 1350€ 👉 Paradisus Varadero Resort & Spa 5*

Përfshihet 1 person :
🎯 Avioni nga Tirana dt.9 QERSHOR
🎯 Varadero 5 netë / 6 ditë
🎯 Havana Nacional de Cuba 5* / 2 netë / 3 Ditë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana
🎯 Transfertat në Havana / Varadero
🎯 Vizat turistike Kubaneze
🎯 Sigurimi Shëndetit

🔰 Vlefshmëria vetëm SOT
🔰 Publikim dt.9 Mars

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of KUBA 🇨🇺 Varadero 5* + Havana 5* / 1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR

Amenities of KUBA 🇨🇺 Varadero 5* + Havana 5* / 1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR

Official website of KUBA 🇨🇺 Varadero 5* + Havana 5* / 1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR

Shkruani regullat

KUBA 🇨🇺 Varadero 5* + Havana 5* / 1099€ / 9 Ditë. Nisje 9 QERSHOR Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo