Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 4 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Coco + Viñales2050€ / 9 Netë / 7 – 16 Dhjetor

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Cuba
#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 4 Destinacione / 1 Udhëtim
Varadero + Havana + Cayo Coco + Viñales
2050€ / 9 Netë / 7 – 16 Dhjetor
Loli Tours / Agjensia Lider për Kubën 🥇🏆
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat
Paketat tona janë pa kosto te fshehura si parimi: Shto ujë dhe shto miell ….😂😉
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🎯 Biletat nga Tirana dt.7 – 16 Dhjetor
🎯 Iberostar Bella Vista Varadero 5* / 3 netë
🎯 Meliá Jardines del Rey Cayo Coco 5* / 3 netë
🎯 Havana Nacional de Cuba 5* / 2 netë
🎯 Hotel E Central Viñales 4* / 1 natë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero dhe Cayo Coco
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana dhe Viñales
🎯 Transferta në Havana / Varadero / Cayo Coco / Viñales
🎯 Vizat turistike Kubaneze
🎯 Sigurimi Shëndetit në Udhëtim
 
🔰Vlefshmëria e cmimeve vetëm MOMENTALISHT
🔰Publikim dt.16 Nëntor
🔰Momentalisht 2 vende disponibël
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook / Instagram “Loli.tours” ose “Loli Travel”
🌐 www.lolitours.com 📧 info@lolitours.com

Policies of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 4 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Coco + Viñales2050€ / 9 Netë / 7 – 16 Dhjetor

Amenities of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 4 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Coco + Viñales2050€ / 9 Netë / 7 – 16 Dhjetor

Shkruani regullat

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 4 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Coco + Viñales2050€ / 9 Netë / 7 – 16 Dhjetor Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo