Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero+Havana+Cayo Santa Maria 1390€ / 11 Ditë / 23 Shtator

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Cuba

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 Udhëtim

Varadero + Havana + Cayo Santa Maria
1290€ / 13 Ditë / 10 Netë / 23 Shtator
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat
Paketat tona janë pa kosto te fshehura si parimi: Shto ujë dhe shto miell ….😂😉
Lexoni me kujdes
🌴 1290€ 👉 Grand Memories 5*
🌴 1390€ 👉 Iberostar Bella Vista Varadero 5*
🌴 1440€ 👉 Melia Varadero 5*
🌴 1570€ 👉 Royalton Hicacos Varadero 5* Adults ONLY
🌴 1640€ 👉 Meliá Internacional 5* New Opening 2019
 
Përfshihet në çmim person :
🎯 Biletat nga Tirana dt.23 Shtator
🎯 Varadero 5* / 4 netë / 5 ditë
🎯 Labranda Cayo Santa Maria 5* / 4 netë / 5 ditë
🎯 Havana Nacional de Cuba 5* /2 netë/3 Ditë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero dhe Cayo Santa Maria
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana
🎯 Transferta në Havana / Varadero / Cayo Santa Maria
🎯 Vizat turistike Kubaneze
🎯 Sigurimi Shëndetit në Udhëtim
 
🔰Vlefshmëria e cmimeve dt.20 GUSHT
🔰Momentalisht 4 vende disponibël

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355 672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero+Havana+Cayo Santa Maria 1390€ / 11 Ditë / 23 Shtator

Amenities of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero+Havana+Cayo Santa Maria 1390€ / 11 Ditë / 23 Shtator

Shkruani regullat

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero+Havana+Cayo Santa Maria 1390€ / 11 Ditë / 23 Shtator Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo