Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Santa Maria 1560€ / 10 Ditë / 9 – 19 Dhjetor

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Cuba
#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 Udhëtim
Varadero + Havana + Cayo Santa Maria
1560€ / 10 Ditë / 9 – 19 Dhjetor
Avion + Akomodim 5* + Transfertat + Vizat
Paketat tona janë pa kosto te fshehura si parimi: Shto ujë dhe shto miell ….😂😉
 
Përfshihet në çmim person :
🎯 Biletat nga Tirana dt.9 – 19 Dhjetor
🎯 Iberostar Bella Vista Varadero 5* / 4 netë / 5 ditë
🎯 Memories Paraiso Cayo Santa Maria 5* / 3 netë / 4 ditë
🎯 Havana Nacional de Cuba 5* /2 netë/3 Ditë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero dhe Cayo Santa Maria
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana
🎯 Transferta në Havana / Varadero / Cayo Santa Maria
🎯 Vizat turistike Kubaneze
🎯 Sigurimi Shëndetit në Udhëtim
 
🔰Vlefshmëria e cmimeve dt.5 Shtator
🔰Publikim dt.4 Shtator
🔰Momentalisht 2 vende disponibël
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355 672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Santa Maria 1560€ / 10 Ditë / 9 – 19 Dhjetor

Amenities of #KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Santa Maria 1560€ / 10 Ditë / 9 – 19 Dhjetor

Shkruani regullat

#KUBA 🇨🇺 Grand Tour 3 Destinacione / 1 UdhëtimVaradero + Havana + Cayo Santa Maria 1560€ / 10 Ditë / 9 – 19 Dhjetor Cuba

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo