Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY⛱ Domes Miramare, a Luxury 5*✅ Çmimi 499eur

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Greqi
Korfuz

KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY
 Domes Miramare, a Luxury 5*
 Çmimi 499eur / Mëngjes + Darkë
ℹ️ Vlerësuar SUPERB me 9,4
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉

Përfshihet 1 Person:
🌴 Akomodim 3 Netë / 4 Ditë
🌴 Ushqimi Mëngjes + Darkë
🌴 Emerald Retreat Room

🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.24 Qershor

ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

SHËNIM për të kuptuar diferencën 🧐:
– Çmimi 1761eur / 2 Rritur Booking Online
– Çmimi 998eur / 2 Rritur Loli Tours
Zgjedhjen e bëni vetë 😉😂😉

Link: https://www.booking.com/…/…/domes-miramare-corfu.en-gb.html…&

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora  1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY⛱ Domes Miramare, a Luxury 5*✅ Çmimi 499eur

Amenities of KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY⛱ Domes Miramare, a Luxury 5*✅ Çmimi 499eur

Official website of KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY⛱ Domes Miramare, a Luxury 5*✅ Çmimi 499eur

Shkruani regullat

KORFUZ 🇬🇷 1 Gusht / Adults ONLY⛱ Domes Miramare, a Luxury 5*✅ Çmimi 499eur Korfuz, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo