Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

KAVALA 🇬🇷 8 Korrik / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Tosca Beach 4* SUP ✅ Çmimi 290eur / 6 Ditë

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
KAVALA 🇬🇷 8 Korrik / Ultra ALL Inclusive
Bomo Tosca Beach 4* SUP
Çmimi 290eur / 6 Ditë
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
 
Përfshihet 1 Person:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi Ultra ALL Inclusive
🌴 Standard Room Sea View
🌴 Falas vetëm 1 Fëmijë 11 Vjeç
 
🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.20 Qershor
 
ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
 
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of KAVALA 🇬🇷 8 Korrik / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Tosca Beach 4* SUP ✅ Çmimi 290eur / 6 Ditë

Amenities of KAVALA 🇬🇷 8 Korrik / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Tosca Beach 4* SUP ✅ Çmimi 290eur / 6 Ditë

Shkruani regullat

KAVALA 🇬🇷 8 Korrik / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Tosca Beach 4* SUP ✅ Çmimi 290eur / 6 Ditë Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo