Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç / Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Platamon Cronwell Resort 5*

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Greqi
Katerini-Pieria

KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç
Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive
Bomo Platamon Cronwell Resort 5*
 Çmimi 899eur / 2 Rritur + 2 Femije
 Periudha 5 – 25 Korrik
 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
 Çmimi 970eur / 2 Rritur + 2 Femije
 Periudha 1 – 31 Gusht
 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉

Përfshihet Familja Total:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi Ultra ALL Inclusive
🌴 Fëmijët deri 15 Vjeç

🔰 Oferta vlen vetëm SOT / dt.23 Qershor

ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

Website : https://platamon.cronwell.gr/en/

Policies of KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç / Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Platamon Cronwell Resort 5*

Amenities of KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç / Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Platamon Cronwell Resort 5*

Official website of KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç / Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Platamon Cronwell Resort 5*

Shkruani regullat

KATERINI 🇬🇷 Falas 2 Fëmijë 15 Vjeç / Pushime Korrik / Gusht / Ultra ALL Inclusive ⛱ Bomo Platamon Cronwell Resort 5* Katerini-Pieria, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo