Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Kassandra Bay Hotel 3*✅ 79€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Greqi
Halkidiki
#HALKIDIKI 🇬🇷 Oferta “Çmim i Pabesueshëm” 😂
Çmimet më të lira se çdo agjensi. Mos përtoni, kontrolloni😉
Kassandra Bay Hotel 3*
79€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )
 
Përfshihet personi:
🌴 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Periudha 1 – 6 Qershor
🌴 Room Double
 
Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
 
🔰 Vlefshmëria e Ofertës SOT
🔰 Publikim dt.18 Shkurt
 
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë. Mos e harroni këtë fakt 😉
 
Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com

Policies of Kassandra Bay Hotel 3*✅ 79€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Amenities of Kassandra Bay Hotel 3*✅ 79€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke )

Shkruani regullat

Kassandra Bay Hotel 3*✅ 79€ / 6 Ditë / HB ( mengjes + darke ) Halkidiki, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo