Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#HALKIDIKI 909€ / 8 Persona të Rritur Total / Bëhuni bashkë 2 Familje / 8 Persona 8 Korrik dhe pushoni me pak Euro në Villa Private me Pishinë 2 Kate

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Greqi
#HALKIDIKI 🇬🇷 909€ / 8 Persona të Rritur Total / 8 Korrik
📣 Bëhuni bashkë 2 Familje / 8 Persona dhe pushoni me pak Euro në Villa Private me Pishinë 2 Kate
🛎 909€ / 8 Persona / 5 Netë / 6 Ditë
🛎 1150€ / 8 Persona / 6 Netë / 7 Ditë
🛎 1300€ / 8 Persona / 7 Netë / 8 Ditë
📌 Përfshihet 8 Persona Total:
🌴 Akomodim Bomo Villas Kosmas 5/6/7 Netë
🌴 Kuzhinë gatimi kompletuar + Lavatriçe
🌴 3 Dhoma + 1 Sallon pritje
🌴 3 Kondicionerë + 2 Tualete + 3 TV
🌴 Parking privat
🌴 Mundësi për BBQ
📌 Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.12 Maj 2021
———————————————————-
LOLI TOURS, agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011 😊
Mos e harroni këtë fakt 😉
——————————————————

Policies of #HALKIDIKI 909€ / 8 Persona të Rritur Total / Bëhuni bashkë 2 Familje / 8 Persona 8 Korrik dhe pushoni me pak Euro në Villa Private me Pishinë 2 Kate

Amenities of #HALKIDIKI 909€ / 8 Persona të Rritur Total / Bëhuni bashkë 2 Familje / 8 Persona 8 Korrik dhe pushoni me pak Euro në Villa Private me Pishinë 2 Kate

Shkruani regullat

#HALKIDIKI 909€ / 8 Persona të Rritur Total / Bëhuni bashkë 2 Familje / 8 Persona 8 Korrik dhe pushoni me pak Euro në Villa Private me Pishinë 2 Kate Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo