Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

HALKIDIKI 4 Shtator / Ofertë DITE / Porto Carras Meliton 5* New Management 2021 / Paguaj Half Board dhe merr Full Board

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Greqi
Halkidiki

HALKIDIKI 😍 4 Shtator / Ofertë DITE

👉 Porto Carras Meliton 5* New Management 2021

🌴 389€ 👉 Half Board

🌴 389€ 👉 Full Board

🧐 Paguaj Half Board dhe merr Full Board


ℹ Cmimi më i lirë se çdo faqe apo booking online


📌 Përfshihet Personi:

🎯 Akomodimi 4 Netë / 5 Ditë

🎯 Ushqimi si me sipër

🎯 Dhoma Double Golf View


📍 Nuk ofrohet transporti, taksa turistit paguhet në hotel


🔰 Vlefshmëria e Ofertës SOT

🔰 Publikim dt.23 Gusht 2021


🌐 Website: https://www.portocarras.com/…/accommodation/meliton-hotel/


☎️ 0674076678 / 0672024122

📬 Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”

📬 Instagram @loli.tours

Policies of HALKIDIKI 4 Shtator / Ofertë DITE / Porto Carras Meliton 5* New Management 2021 / Paguaj Half Board dhe merr Full Board

Amenities of HALKIDIKI 4 Shtator / Ofertë DITE / Porto Carras Meliton 5* New Management 2021 / Paguaj Half Board dhe merr Full Board

Official website of HALKIDIKI 4 Shtator / Ofertë DITE / Porto Carras Meliton 5* New Management 2021 / Paguaj Half Board dhe merr Full Board

Shkruani regullat

HALKIDIKI 4 Shtator / Ofertë DITE / Porto Carras Meliton 5* New Management 2021 / Paguaj Half Board dhe merr Full Board Halkidiki, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo