Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani ⛱ Polyastron Place 4*✅ Çmimi 215eur

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
Halkidiki
HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani
Polyastron Place 4*
Çmimi 215eur / Personi / Suitë me 4 Persona
 
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
 
Përfshihet 1 Person që ndan Suiten :
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Vetëm Fjetje + Mëngjes
🌴 Periudha 1 Korrik – 31 Gusht
 
🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.20 Qershor
 
ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
 
ℹ️ INFORMATION :
🔰 Sipërfaqe e Suitës 68m2
🔰 Veranda 26m2
🔰 Kuzhinë gatimi, Frigorifer
🔰Free WiFi, Parking, BBQ opsion, Pishinë
 
Website : https://www.polyastronplace-hotel.com/
 
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani ⛱ Polyastron Place 4*✅ Çmimi 215eur

Amenities of HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani ⛱ Polyastron Place 4*✅ Çmimi 215eur

Official website of HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani ⛱ Polyastron Place 4*✅ Çmimi 215eur

Shkruani regullat

HALKIDIKI 🇬🇷 Mes pishave në zonën Sani ⛱ Polyastron Place 4*✅ Çmimi 215eur Halkidiki, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo