Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Grecotel Casa Marron 4* Greqi / 299€ / 10 Qershor / ALL Inclusive

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi
Parga-Preveza
#PELOPONNESE Greqi 🇬🇷 299€ / 10 Qershor 2021
⛱ Grecotel Casa Marron 4* ALL Inclusive
👉 Anullim Rezervimi FALAS deri 2 Qershor ✅
👉 Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
📌 Përfshihet personi:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi ALL Inclusive
🌴 Dhoma Casa Room
🌴 FALAS vetëm 1 Fëmijë deri 13 vjeç
📌 Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.8 Prill 2021
📌 SHËNIM për të kuptuar diferencën 🧐:
– Çmimi 1367eur / 2 Rritur në Booking Online
– Çmimi 598eur / 2 Rritur tek Loli Tours
🤔 Zgjedhjen e bëni vetë 😉

Policies of Grecotel Casa Marron 4* Greqi / 299€ / 10 Qershor / ALL Inclusive

Amenities of Grecotel Casa Marron 4* Greqi / 299€ / 10 Qershor / ALL Inclusive

Official website of Grecotel Casa Marron 4* Greqi / 299€ / 10 Qershor / ALL Inclusive

Shkruani regullat

Grecotel Casa Marron 4* Greqi / 299€ / 10 Qershor / ALL Inclusive Parga-Preveza, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo