Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Dubai + Abu Dhabi / 29 Nëntor / 4 Netë / Avion+Hotel 5*+Transfertat / 450€ / Hotele cilësor dhe afër Qëndrës

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
Dubai + Abu Dhabi 🌴 29 Nëntor / 4 Netë
👉 Avion+Hotel 5*+Transfertat
🌴 450€ 👉 Hotele cilësor dhe afër Qëndrës
🌴 Dubai 2 Netë + Abu Dhabi 2 Netë
👉 Ofertë Dite
.


📌 Përfshihet 1 Person:
🎯 Biletat vajtje-ardhje
🎯 Dubai 2 Netë / Millennium Plaza Dubai 5*
🎯 Abu Dhabi 2 Netë / Corniche Hotel Abu Dhabi 5*
🎯 Mëngjeset
🎯 Transfertat në Dubai + Abu Dhabi
🎯 Siguracioni anti covid
.
📌 Nuk përfshihet:
👉 Viza Dubai pagesë +80Eur
.


♦️ Vlefshmëria ofertës 5 Nëntor 2021
♦️ Publikuar dt.5 Nëntor 2021
.
.

Policies of Dubai + Abu Dhabi / 29 Nëntor / 4 Netë / Avion+Hotel 5*+Transfertat / 450€ / Hotele cilësor dhe afër Qëndrës

Amenities of Dubai + Abu Dhabi / 29 Nëntor / 4 Netë / Avion+Hotel 5*+Transfertat / 450€ / Hotele cilësor dhe afër Qëndrës

Shkruani regullat

Dubai + Abu Dhabi / 29 Nëntor / 4 Netë / Avion+Hotel 5*+Transfertat / 450€ / Hotele cilësor dhe afër Qëndrës

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo