Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Blac Friday is coming, discounts -50%😀#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala✅ 199€ / 7 Ditë / UAI

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
Greqi
Blac Friday is coming, discounts -50%😀
#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉
Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala
199€ / 7 Ditë / UAI
LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora 1-rë
Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala
199€ / Pushime 1 – 7 Qershor
389€ / Pushime 1 – 7 Korrik
499€ / Pushime 1 – 7 Gusht
 
Përfshihet, çmimi 1 Person:
🌴 Akomodimi 6 Netë / 7 Ditë
🌴 Ushqimi Ultra ALL Inclusive
🌴 Dhomë Standard
 
Nuk përfshihet taksa turistit
Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
Loli Tours. Loli Travel #LoliTours #LoliTravel
 
Oferta Speciale në #Halkidiki, #Korfuz, #Santorini, #Kefalonia, #Zakynthos, #Kretë, #Rodos, #Thassos, #Mykonos, #Peloponese, #Katerini, #Kavala, etj

Policies of Blac Friday is coming, discounts -50%😀#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala✅ 199€ / 7 Ditë / UAI

Amenities of Blac Friday is coming, discounts -50%😀#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala✅ 199€ / 7 Ditë / UAI

Official website of Blac Friday is coming, discounts -50%😀#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala✅ 199€ / 7 Ditë / UAI

Shkruani regullat

Blac Friday is coming, discounts -50%😀#GREQI 🇬🇷 Oferta për Verë 2020 Deri -50% 😉Bomo Tosca Beach 4*+ Kavala✅ 199€ / 7 Ditë / UAI Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo