Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

Bangkok + Phuket 5* 🏝️ Nisje nga Tirana🌴1150€ / Personi / 10 – 18 Dhjetor

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Thailand

Bangkok + Phuket 5* 🏝️ Nisje nga Tirana
🌴1150€ / Personi / 10 – 18 Dhjetor

Përfshihet :
🎯Biletat e avionit nga Tirana dt.10 Dhjetor
🎯Akomodimi Phuket 5 Netë në Andaman Embrace 5*
🎯Akomodimi Bangkok 2 Netë në Anantara Sathorn 5* Bangkok
🎯Ushqimi Mëngjes
🎯Transferta vajtje – ardhje në Phuket dhe Bangkok

🔰 Vlefshmëria e Ofertës është MOMENTALE
🔰 Publikim dt.20 Nëntor. Disponibiliteti limituar
🔰 Për opsione Mëngjes + Darkë, Kontaktoni

KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook / Instagram “Loli.tours” ose “Loli Travel”
🌐 www.lolitours.com 📧 info@lolitours.com

Policies of Bangkok + Phuket 5* 🏝️ Nisje nga Tirana🌴1150€ / Personi / 10 – 18 Dhjetor

Amenities of Bangkok + Phuket 5* 🏝️ Nisje nga Tirana🌴1150€ / Personi / 10 – 18 Dhjetor

Shkruani regullat

Bangkok + Phuket 5* 🏝️ Nisje nga Tirana🌴1150€ / Personi / 10 – 18 Dhjetor Thailand

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo