Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

ATHINE / 1 Gusht Bomo Palmariva Beach 4* / 325eur / Ultra ALL Inclusive

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
4*
4 star
Greqi

ATHINE 🇬🇷 1 Gusht
 Bomo Palmariva Beach 4*
 Çmimi 325eur / Ultra ALL Inclusive
ℹ️ Çmimi më i lirë se çdo Agjensi apo Booking Online. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉

Përfshihet 1 Person:
🌴 Akomodim 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi Ultra ALL Inclusive
🌴 Room Bungalow Garden View

🔰 Ofertë MOMENTALE
🔰 Publikim dt.25 Qershor

ℹ️ Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

Website : http://www.palmariva.gr/en/new/gallery

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora  1-rë
Mos e harroni këtë fakt 😉

Policies of ATHINE / 1 Gusht Bomo Palmariva Beach 4* / 325eur / Ultra ALL Inclusive

Amenities of ATHINE / 1 Gusht Bomo Palmariva Beach 4* / 325eur / Ultra ALL Inclusive

Official website of ATHINE / 1 Gusht Bomo Palmariva Beach 4* / 325eur / Ultra ALL Inclusive

Shkruani regullat

ATHINE / 1 Gusht Bomo Palmariva Beach 4* / 325eur / Ultra ALL Inclusive Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo