Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

#MALDIVES 11-18 Dhjetor 1120eu Avion + AkomodimSUN Island Resort & Spa

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
Maldives
#MALDIVES🏝 11-18 Dhjetor ❤️
1120eu Avion + Akomodim
🌴SUN Island Resort & Spa
🔰 1120eu / Half Board
🔰 1250eu / Full Board
🔰 1480eu / ALL Inclusive
 
Përfshihet në çmim 1 person :
🐠 Biletat dt.11 Dhjetor nga Tirana / 1 Tranzit
🐠 Akomodimi 6 netë / 7 ditë / Bungalow Beach
 
🔰 KUJDES : Nuk përfshihet vetëm transferta Aeroport Male – Resort / Vlera 275USD dhe Taksat vendase
🔰 Vlefshmëria e Ofertës deri në 7 Shtator
🔰 Publikim dt.6 Shtator. Disponibiliteti momental
 
Resort website : https://www.villahotels.com/en/resort/sun-island
 
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / 0672024122
📧info@lolitours.com
📬 Mesazh inbox në Facebook ose Instagram “Loli.tours”

Policies of #MALDIVES 11-18 Dhjetor 1120eu Avion + AkomodimSUN Island Resort & Spa

Amenities of #MALDIVES 11-18 Dhjetor 1120eu Avion + AkomodimSUN Island Resort & Spa

Shkruani regullat

#MALDIVES 11-18 Dhjetor 1120eu Avion + AkomodimSUN Island Resort & Spa Maldives

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo