Loli ToursLoli Tours
Forgot password?

❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*✅ 1350eu Total Familja 2 + 2🌴 Pushime 1 – 6 Korrik

Dhomat e Hotelit

No Rooms Found
5*
5 star
Greqi
Korfuz

KORFUZ 5* ❤️ 1350eu / 1 Korrik
ALL Inclusive / Familja 2 + 2 Fëmijë 11 Vjeç 😊
Çmimet më të lira se çdo agjensi. Mos përtoni, vetëm kontrolloni😉
❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*
 1350eu Total Familja 2 + 2
🌴 Pushime 1 – 6 Korrik

Përfshihet:
🌴 5 Netë / 6 Ditë
🌴 Ushqimi ALL Inclusive
🌴 Dhoma Junior Suite Sea View

Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti

🔰 Vlefshmëria e Ofertës Momentale
🔰 Publikim dt.17 Shkurt

LOLI TOURS, e vetmja agjensi e specializuar për Greqi që prej 2011☝️LOLI TOURS dora  1-rë. Mos e harroni këtë fakt 😉

Website: https://www.mayorpelekasmonastery.com/en/

Për data dhe resorte të tjerë disponibël , kontaktoni:
KONTAKT ☎️ +355 674076678 / +355672024122
📬 Mesazh Facebook “Loli Tours.” ose “Loli Travel”
📬 Instagram @loli.tours
https://www.instagram.com/loli.tours/
🌐 www.lolitours.com
📧 info@lolitours.com
#LoliTours #LoliTravel

Policies of ❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*✅ 1350eu Total Familja 2 + 2🌴 Pushime 1 – 6 Korrik

Amenities of ❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*✅ 1350eu Total Familja 2 + 2🌴 Pushime 1 – 6 Korrik

Official website of ❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*✅ 1350eu Total Familja 2 + 2🌴 Pushime 1 – 6 Korrik

Shkruani regullat

❤️ Mayor Pelekas Monastery 5*✅ 1350eu Total Familja 2 + 2🌴 Pushime 1 – 6 Korrik Korfuz, Greqi

Your overall Rating of this property

Numri i Rezervimit

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo